Huis en Omgeving

Perfekte Lokatie
in het Oosten van Bali

Noord-Oost Bali en speciaal Jasri is in tegenstelling tot het zuidwesten nog ongerept. Vanaf het vliegveld tot aan Canggu is de kust al volgebouwd en het zal waarschijnlijk doorgaan tot aan Tanah Lot. Gevolg is volle wegen en hoge grondprijzen.


Oost Bali is nog paradijselijk , authentieker en soms conservatief. Hier lopen de woeste berghellingen door tot aan en in de zee. De kust is rotsachtig met hier en daar baaien waar de visprauwen liggen te wachten op verweerd grijs lavazand of wit zand zoals Virgin Beach wat 5 min vanaf onze bungalow bereikbaar is. Bij de juiste vissers koopt u verse garnalen, tonijn, maar ook kreeft, voor een redelijke prijs.

In Amlapura zijn lokale pasars en ook een Hardy's supermarkt. Verdere boodschappen en eventueel uit gaan eten kan in Candidasa of in de vele "verscholen" resorts.

Snorkelen, duiken, fietsen, trekking, rafting, bergbeklimmen surfen, yoga......dat alles is mogelijk.

Bezoek Goa Loah of de beide watertempels, of ga de bergen in naar cactusgebied Seraya of op zoek naar snakefruit op de weg naar de machtige Gunung Agung. Boek een trip naar Lombok, Gili eilanden of Nusa Penida en Lembongan.

Aanpassen van het huis

De Bungalow is prima gebouwd met Onduvilla dakplaten op bankirai. De fundering is degelijk en er zijn 2 septische tanks. Met eigen schilderwerk kunt u de uitstraling helemaal veranderen en ook met simpel tegelwerk ( over de tegels heen ) kan de aanblik aangepast worden aan uw smaak.

Veranda's, zwembad en tropische tuin kunnen paradijselijk gemaakt en aangelegd worden met hulp van onze prima aannemer die 100% betrouwbaar is en werkt met lokale mensen uit de omgeving. Precies zoals de overheid het graag ziet.

Ze werken graag voor u en kosten niet veel. Alleen met ceremonies wordt er niets gedaan. En die zijn er best veel. Dus toch goed plannen en wat tijd nemen, dan komt alles goed !

Heeft u onze aannemer nodig ?

100% betrouwbaar ! Heeft u een 100% betrouwbare nominee nodig, wij leggen u alles uit in een persoonlijk gesprek !

Nieuwsgierig ?

Translate »